Om oss

Om oss

Eva-Lotta Sandberg, konstnärlig ledare och lärare i frigörande dans, är certifierad Movement Medicine Apprentice (lärling) utbildad av Ya'Acov Darling Khan och Susannah Darling Khan inom Movement Medicine Apprenticeship Programme i Devon, England 2019-2022. Hon är sedan tidigare diplomerad Lifedancinglärare (frigörande dans) inom Lifedancing Teachers Training 2009-2012. Hon har praktiserat olika former av frigörande dans, Lifedancing, Movement Medicine, De 5 Rytmerna och Dansmeditation och meditation sedan 20 tillbaka. Hon har flera års vana att leda grupper och tillsammans med andra skapa förutsättningslösa möten i dansen och meditationen.

Hon är utbildad vid tvärvetenskapliga Masterprogrammet i mänskliga rättigheter vid Göteborgs universitet. I botten är hon utbildad konstnär och har en fil. kand. i konstvetenskap. Hon har även studerat genusvetenskap och socialantropologi.

Under sina yrkesverksamma år inom musei- och kulturbranschen har hon bland annat arbetat som konstkonsulent, utbildningssamordnare, projektledare och intendent.

Hon har sedan många år tillbaka ett engagemang för samhällsutveckling, demokrati, mänskliga rättigheter och framför allt genus- och jämställdhetsfrågor.

0702-57 72 66
eva@dansmeditation.se

 

Per Winjestam, verksamhetsledare och meditationslärare, är socionom och diplomerad samtalsterapeut (Steg 1) med psykodynamisk inriktning.

Under sina yrkesverksamma år inom psykosocialt arbete har han arbetat både som kurator och socialsekreterare.

Han är även internationellt diplomerad meditationsledare och har själv praktiserat meditation sedan mer än 30 år tillbaka. Han har flera års vana att leda grupper i meditation.

Han är sedan tidigare utbildad inom fysisk teater (Jerzy Grotowski).

Han arbetar utifrån ett helhetsperspektiv på människan, en kombination av västerländsk psykologi och österländsk filosofi som skapar förståelse för människan som en fysisk, psykisk, känslomässig, mental, social och andlig varelse.

0727-44 80 16
per@perwinjestam.se

Läs mer på www.perwinjestam.se