Nyhetsbrev

​​​

Nyhetsbrev April 2020

 
En vårhälsning - några tröstande ord ...

Vi lever i dramatiska tider med det smittsamma Coronaviruset som drabbat världen och även oss i Sverige. Ingen är oberörd. Alla påverkas på något sätt. Hela samhällen sätts i karantän. Det är omvälvande och har gått mycket snabbt. Vi vet att många är rädda. Många känner oro för sina nära och kära. Då är det viktigt att ha redskap att hantera situationen. Rädsla är en naturlig reaktion i en krissituation. Det är okej att känna rädsla. Men det går också att hitta kraft, styrka och mod tillsammans.  

Mitt i allt detta är ljuset på väg tillbaka
Dagarna blir längre
Våren är här
Livet fortsätter
Nära kontakt med naturen gör att vi kommer i djupare harmoni med oss själva
Nära kontakt med jorden, solen, vattnet och luften stärker våra band till vår omgivning och allt levande
Solen kommer att gå upp även imorgon
Det finns mycket gott att vara tacksam och känna glädje för
Människors goda vilja att hjälpa varandra i denna stund inte minst
All sjukvårdspersonal som gör fantastiska insatser just nu
Kriser innebär också möjligheter till förändring
Vi kommer att ta oss igenom det här

 
 
Dansmeditation, meditation och bön

Vi dansar mediterar varje kväll för världen och allas vår hälsa, harmoni och lycka. Med stort hjärta, kärlek och omtanke bjuder vi in dig att känna delaktighet och gemenskap. Du kan vara med och meditera tillsammans med oss på distans kl 21.30-22.00 varje kväll. Vi vill också påminna om detta fina meditationsredskap som vi själva praktiserar: This too will pass. Även detta kommer att passera, tankar, känslor, kroppssensationer. Allting kommer och går.

 
En filmhälsning

Vi skickar här med en länk till vår lilla film om boken Dansmeditation där vi läser ur boken och visar några enkla övningar som nu ligger på Youtube. Det var egentligen meningen att den skulle ha varit klar för länge sedan. Men på något vis fyller den kanske bättre sin roll nu som inspiration och stöd i denna svåra stund? Se filmen nedan. 

 

Inställda kursaktiviteter – men vi håller kontakten

Vi har, precis som många andra, ställt in vår kursverksamhet under Coronakrisen. Vi gör detta av omsorg om oss alla och känner ett ansvar att följa rådande lagar och riktlinjer för Coronaviruset och tar det säkra för det osäkra, och vill särskilt måna om riskgrupperna. Vi följer utvecklingen noga och är tillbaka så snart det är möjligt. Vi håller kontakten! Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller undrar över något.

Ta väl hand om dig så kommer vi att gå stärkta ur detta!

Dansmeditation är en mötesplats för dig som både vill dansa och meditera, en kombination av hjärtvägen och meditationsvägen.

Kontakt: info@dansmeditation.se eller 0727-448016

Alla varmt välkomna!

Tipsa gärna alla som du tror skulle ha glädje av detta!

Läs mer på: http://www.dansmeditation.se/kalendarium

Varmt välkommen till Dansmeditation!

Eva och Per

www.dansmeditation.se