Nyhetsbrev

​​​

Nyhetsbrev Mars-April 2021

 

Våren är här! Solen värmer och snön smälter bort. Härligt att kunna njuta av de första vårdagarna; känna doften av våt jord, hur tjälen går ur marken och uppleva den sprittande energin i naturen när allt börjar om på nytt. Vi längtar efter att dansa och meditera tillsammans igen. Vi behöver dock avvakta ytterligare en stund med att öppna upp vårens kursaktiviteter med hänvisning till den rådande situationen vad gäller Covid-19. Det innebär att även kurstillfället den 12/3 ställs in. Men vi hoppas att snart vara tillbaka:

 

Nästa kurstillfälle våren 2021:
 
Dansmeditation – Lifedancing och Vipassna, öppen kväll, fredagen den 23/4 2021
kl 19.00-22.00

För dig som både vill dansa och meditera. Kvällen är upplagd som ett kombinationspass där vi börjar med en Lifedancingcykel (frigörande dans) och dansar oss genom de olika elementen jord, eld, vatten och luft, och därefter ett längre pass tyst meditation, Vipassana. Vi lyfter in energiarbete med chakra i dansmeditationen. Det krävs inga förkunskaper. 

Plats: Gröna rummet, Blå huset, Konstepidemins väg 6, Göteborg
Pris: 250 kr/200 kr. Betalning via Swish till 0702-577266 eller kontant
Anmälan: info@dansmeditation.se eller 0727-448016

 

Senaste bloggtexten: ”Poesins tröstande ord i pandemin” av Per Winjestam

När lidandet är stort kan vi söka oss till de sköna konsterna. Frågan är vad poesin under antiken kan lära oss idag? Missa inte Per Winjestams nya bloggtext med en poetisk berättelse, reflektioner och tröstande ord i pandemin. Läs mer på: https://www.dansmeditation.se/blogg

 
Röster om boken Dansmeditation

Vi har samlat ett antal röster om vår bok Dansmeditation – Hjärtvägen och meditationsvägen i förening (Visto Förlag, 2019) som presenteras på sidan Böcker på vår hemsida. Vi är rörda och stolta över att få så fina vitsord av flera kunniga, erfarna, kloka och livsbejakande personer. Stort Tack till er alla som bidragit! Vi hoppas att dessa ord skall inspirera dig att fortsätta dansa och meditera. Kanske också att läsa boken? Boken finns att köpa på vår webbshop samt Bokus, Adlibris, Akademibokhandeln etc. Läs mer på: http://dansmeditation.se/bokendansmeditation

 
 
Om Covid-19

Vi följer rådande lagar, restriktioner och riktlinjer vad gäller Covid-19 och iakttar försiktighetsåtgärder, social distansering och hygien vid våra kurstillfällen. Vi tillhandahåller handsprit i lokalen och ser till att handtag etc är spritade. Vi är friska när vi kommer på en grupp i Dansmeditation. Vi stannar hemma om vi är sjuka för att minska smittspridning, och vill särskilt måna om riskgrupperna. Vi följer utvecklingen noga och informerar oss löpande om rådande restriktioner och riktlinjer. OBS! Med tanke på rådande omständigheter är det viktigt att kontrollera att kurstillfällen du anmäler dig till blir av. På vår hemsida finns uppdaterad information om vår kursverksamhet. Har du frågor tveka inte att höra av dig.

Läs mer på: http://dansmeditation.se/kalendarium

 

Dansmeditation är en mötesplats för dig som både vill dansa och meditera, en kombination av hjärtvägen och meditationsvägen.

Kontakt: info@dansmeditation.se eller 0727-448016

Varmt välkommen till Dansmeditation!

Eva och Per